Privé duplexwoning // Brugge

De grootste uitdaging bij de renovatie van de duplex in Brugge was het zo praktisch mogelijk benutten van de ruimte. In de relatief beperkte ruimte moesten toch aan een aantal belangrijke eisen voldaan worden. Zo moest er op de eerste verdieping van de duplex een ruime zithoek komen, een badkamer met bad en douche en een ruime dressing. In de nok van het dak verlangde de klant een slaapkamer met extra zithoek. De eerste stap was het ruimer doen ogen van de woning. Dit deden we door de muren wit te verven. Om een loftgevoel te creëren, zorgden we voor zwarte accenten. Zo kozen we ervoor om de houten balkstructuur, de raamstructuren en de trap en trapleuning zwart te maken. Om de orde en netheid te bewaren in de multifunctionele ruimte kozen we voor een gesloten dressing. Zo kan alles mooi opgeborgen worden in de ingemaakte kasten.