Business centrum Waregem blad behang

Business Park // Waregem

Voor Waregem Business Park, een splinternieuw en CO2-neutraal bedrijvenpark, werkten we een visualisatie uit voor de benedenverdieping. Daar zou een multifunctioneel restaurant komen dat plaats biedt aan een honderdtal personen. Dit voor zowel de bedrijven die werkzaam zijn in het bedrijvenpark, als voor internationale gasten en personen die willen komen lunchen of dineren. Het zou een ruimte moeten worden voor zowel businesslunches als familiediners en die ook kan dienen als co-working plaats. Gezien het hele bedrijvenpark draait rond ecologie en milieuvriendelijkheid, kozen we voor een zeer natuurlijke look. De combinatie van warme elementen (OSB-platen, parket, eik en mosplanten) en koude elementen (natuursteen en gladde oppervlakken) straalt rust en ademruimte uit. De ideale plek om even tot rust te komen.